Subtropické zahradnictví KRUH (https://www.zahradnictvikruh.cz/)
Vyhledávání "aronie"
Nalezené zboží:
Tradiční a velmi oblíbená odrůda červeného jeřábu. Sladkoplodý červený jeřáb je opadavý stromek, který pochází z Moravy. Stromek má kulovitý tvar a roste do velikosti 10 - 15 m. Plody zrají od září, mají atraktivní, červenou barvu a využívají se k přímému konzumu, na sušení nebo k dalšímu zpracování např. na čaje, džemy, kompoty apod. Bobule obsahují velké množství vitamínu C. Červený jeřáb ...
Aronie Nero - sladkoplod ý černý jeřáb , vitamínová bomba, velmi úrodný. Návod na výborný likér z plodů Aronie najdete na našem blogu pod odkazem http://www.blog.zahradnictvikruh.cz/vyborny-domaci-jerabinovy-liker-z-aronie/. NÁVOD NA PĚSTOVÁNÍ: Druh Aronia melanocarpa není náročný na půdu a klima. Roste a plodí i v horších půdách a nepříznivých klimatických podmínkách. Nástup plodnosti je velmi ...
Jeřáb Burka je kříženec jeřábu alpského a jeřábu ptačího. Plody jsou fialové malvice které zrají od září do října. Mají vysoký obsah vitamínu C, jsou aromatické, sladkokyselé, mírně trpké. Stromek roste méně bujně, do výšky cca 3m. Je dobře m...
skladem poslední kusy na osobní odběr
399 Kč
Frankovka má buket černých třešní, čerstvých ostružin a dozrávající arónie, kterou doplňují v chuti višeň, povidla a skořice. Vhodné podávat k tmavým masům, ke steakům, k různým druhům sýrů a uzenin. Velmi vhodné pro delší uchovávání. Teplota podávání 14 -16 oC.Ocenění:Zlatá medaile, Prague Wine Trophy 2022BarvaČervenéZbytkový cukrSuchéOdrůdaFrankovkaRočník2021PřívlastekVýběr z hroznůObjem l...
Aronie keřová je sladkoplod ý černý jeřáb. Plody jsou černé malvičky velikosti hrachu uspořádané v hustých chocholcích. Obsahují cenné látky, vitamíny C, P, PP, B2, B9, karoten a rutin. Rutin se používá v lékařství proti žaludečním vředům, vysokému tlaku a dalším nemocem. V kuchyni mají plody všestranné využití. Lze je zpracovávat podobně jako černý rybíz. Zavařeniny z černých jeřabin se hodí k...
Aronie keřová je sladkoplodý černý jeřáb. Plody jsou černé malvičky velikosti hrachu uspořádané v hustých chocholcích. Obsahují cenné látky, vitamíny C, P, PP, B2, B9, karoten a rutin. Rutin se používá v lékařství proti žaludečním vředům, vysokému tlaku a dalším nemocem. V kuchyni mají plody všestranné využití. Lze je zpracovávat podobně jako černý rybíz. Zavařeniny z černých jeřabin se hodí k ...