Alibernet má buket tvořen přezrálými plody černé moruše a rybízu. Z velmi hutné taninově tabákové chuti vystupují plody jeřabiny. Vhodné podávat k tmavému masu s hutnou úpravou, k polotvrdým sýrům i holandského typu. Velmi vhodné pro delší uchovávání. Teplota podávání 14 -16 oC.BarvaČervenéZbytkový cukrSuchéOdrůdaAlibernetRočník2021PřívlastekVýběr z hroznůObjem láhve0, 75 lVinařská oblastMoravaPo...
Přezrálé plody černé moruše tvoří buket tohoto vína. Z velmi hutné taninově tabákové chuti vystupují plody jeřabiny. Vhodné podávat ke zvěřinovému guláši anebo k tvrdým sýrům. Velmi vhodné pro delší uchovávání. Teplota podávání 14 -16 oC. BarvaČervenéZbytkový cukrSuchéOdrůdaAlibernetRočník2022PřívlastekPozdní sběrObjem láhve0, 75 lVinařská oblastMoravaPodoblastVelkopavlovickáObecZaječíTraťKalvárie...
Cabernet Moravia má buket vyzrálých lesních borůvek a jeřabin, který se postupně vyvíjí až do kávových zrn a orientálního koření. Lahodná a hladká, přitom široká a bohatá, chuť je závěrem podtržena vjemem lesních plodů. Vhodné podávat ke zrajícím bílým i plesnivým sýrům. Teplota podávání 13 - 15 oC.BarvaČervenéZbytkový cukrSuchéOdrůdaCabernet MoraviaRočník2020PřívlastekPozdní sběrObjem láhve0, ...
Cabernet Sauvignon má bohatý buket lesního ovoce a černorybízového džemu, který je v chuti doplněn o jahody, perníkové koření a příjemnou vanilkovou plnost získanou delším zráním v sudech. Vhodné podávat k sýrům s modrou plísní, k tvrdým ovčím a kozím sýrům anebo k jehněčímu masu. Velmi vhodné pro delší uchovávání. Teplota podávání 14 -16 oC.BarvaČervenéZbytkový cukrSuchéOdrůdaCabernet Sauvigno...
Cabernet Sauvignon - ve vůni i chuti nalezneme černý rybíz, třešně, ostružiny a zelenou papriku. Vhodné podávat k sýrům s modrou plísní. Barva Červené Zbytkový cukr Suché Odrůda Cabernet Sauvignon Země původu Sev. Makedonie Plněno Vinařství u Kapličky Alkohol 12, 5% Šarže 22/006, (VI 1 0060942) Objem láhve 0, 75 l
Barva je granátová s pomerančovým okrajem. Černý rybíz a pražená káva tvoří buket tohoto vína. Chuť je hutná, krémově makově kávová. Vhodné podávat ke zvěřině, k jehněčímu, ke steakům, k tvrdým ovčím či kozím sýrům. Teplota podávání 14 – 16 oC.BarvaČervenéZbytkový cukrSuchéOdrůdaCabernet SauvignonRočník2022PřívlastekPozdní sběrObjem láhve0, 75 lVinařská oblastMoravaPodoblastVelkopavlovickáObec...
Barva Bílé Zbytkový cukr polosladké Odrůda Chardonnay Země původu Maďarsko Vinařská oblast Plněno Vinařství u Kapličky Objem láhve 0, 75 l Alkohol12% Šarže 22/014b
Chardonnay má velice krásnou mineralitu ve vůni, jenž přechází od tónu propolisu až do jemné vanilky. V chuti se projevují oříšky, máslo a vanilkové dřevo. Víno se hodí k pokrmům s bílým masem, ke smetanovým omáčkám či k plodům moře. Teplota podávání 9 - 11 oCOcenění:Zlatá medaile, Galerie Rulandských vín 2022Zlatá medaile, Prague Wine Trophy 2022BarvaBíléZbytkový cukrSuchéOdrůdaChardonnayRoč...
Frankovka má buket černých třešní, čerstvých ostružin a dozrávající arónie, kterou doplňují v chuti višeň, povidla a skořice. Vhodné podávat k tmavým masům, ke steakům, k různým druhům sýrů a uzenin. Velmi vhodné pro delší uchovávání. Teplota podávání 14 -16 oC.Ocenění:Zlatá medaile, Prague Wine Trophy 2022BarvaČervenéZbytkový cukrSuchéOdrůdaFrankovkaRočník2021PřívlastekVýběr z hroznůObjem l...
Frankovka má barvu tmavě granátovou. Příjemná ovocná vůně černých třešní a ostružin přechází do hřebíčku a skořice. Chuť koresponduje s vůní. Vhodné ke steakům, k tmavým masům, k různým druhům sýrů a uzenin. Velmi vhodné pro delší uchovávání. Teplota podávání 14 -16 oC.Ocenění:Zlatá medaile, Prague Wine Trophy 2022BarvaČervenéZbytkový cukrPolosuchéOdrůdaFrankovkaRočník2020PřívlastekPozdní sběrO...