Alibernet má buket tvořen přezrálými plody černé moruše a rybízu. Z velmi hutné taninově tabákové chuti vystupují plody jeřabiny. Vhodné podávat k tmavému masu s hutnou úpravou, k polotvrdým sýrům i holandského typu. Velmi vhodné pro delší uchovávání. Teplota podávání 14 -16 oC.BarvaČervenéZbytkový cukrSuchéOdrůdaAlibernetRočník2021PřívlastekVýběr z hroznůObjem láhve0, 75 lVinařská oblastMoravaPo...
Přezrálé plody černé moruše tvoří buket tohoto vína. Z velmi hutné taninově tabákové chuti vystupují plody jeřabiny. Vhodné podávat ke zvěřinovému guláši anebo k tvrdým sýrům. Velmi vhodné pro delší uchovávání. Teplota podávání 14 -16 oC. BarvaČervenéZbytkový cukrSuchéOdrůdaAlibernetRočník2022PřívlastekPozdní sběrObjem láhve0, 75 lVinařská oblastMoravaPodoblastVelkopavlovickáObecZaječíTraťKalvárie...
na osobní odběr
179 Kč
Prostokořenný stromek s kořeny zabalenými v substrátu.
Angrešt Kameniar je nová, kvalitní odrůda angreštu. Plody jsou hladké, téměř bez ochmýření, velké velikosti a vynikající chuti. Tato odrůda je vysoce odolná proti padlí, má vysoké výnosy a hodí se do všech pěstitelských oblastí. Plody zrají od poloviny července.
skladem poslední kusy na osobní odběr
149 Kč
Prostokořenný stromek s kořeny zabalenými v substrátu.
Angrešt Severnyj Kapitan je středně raná odrůda zrající v polovině července. Plody této odrůdy dorůstají středně velké a mají velmi dobrou, sladce navinulou chuť. Výhodou této odrůdy je, že výhony jsou méně trnité. Roste zdravě a není náchylná k nemocem. Je vhodná do všech pěstitelských oblastí, je dobře odolná mrazu. NÁVOD NA PĚSTOVÁNÍ: Angrešt a rybíz patří mezi rostliny nenáročné na pěstován...
Panašovaný převislý bambus je nenáročná pokojová rostlina s panašovanými, dekorativními listy NÁVOD NA PĚSTOVÁNÍ: Tato převislá forma bambusu je vhodná do každého bytu. Rostlina vyžaduje dostatek světla (při nedostatku ztrácí žíhání na listech), pravidelnou zálivku a přes léto 1x za 14dní přihnojování univerzálním hnojivem. Každý rok na jaře je vhodné rostlinu přesadit – posta čí běžně prodávaný...
Převislá bělokorá bříza YOUNGII (Betula pendula Youngii) je kultivar, který si mohou dovolit i majitelé menších zahrad, protože roste do výšky okolo 3 m a šířky cca 1 m. Převislé větve tvoří atraktivní, deštníkovou korunu. Bříza Youngii je vhodná do zahrad jako solit&eac...
BROS parafínové bloky na myši a potkany slouží pro likvidaci myší uvnitř budov a likvidaci potkanů uvnitř i okolo budov. Obsahují návnadu, která silně láká hlodavce a účinkuje již po prvním použití. Účinek zpožděný několikdní zabraňuje hlodavcům spojovat jed s eliminací jiných jedinců. Výrobek má mumifikující účinek a obsahuje látku, která zabraňuje náhodnému požití osob a zvířat. Odolné vůči vl...
skladem poslední kusy na osobní odběr
65 Kč
Prostokořenný ovocný stromek vhodný k jarní výsadbě.
Broskvoň SANDWICH GELB je novinka v naší nabídce. Jedná se o středně ranou, plochou (sendvičovou) broskvoň. Plody jsou placaté, mají žlutou barvu s červeným krytím a zrají od srpna. Dužnina má výbornou, sladkou chuť. Broskvoň Sandwich Gelb je samosprašná odrůda vhodná do všech pěstitelských oblastí.
Cabernet Moravia má buket vyzrálých lesních borůvek a jeřabin, který se postupně vyvíjí až do kávových zrn a orientálního koření. Lahodná a hladká, přitom široká a bohatá, chuť je závěrem podtržena vjemem lesních plodů. Vhodné podávat ke zrajícím bílým i plesnivým sýrům. Teplota podávání 13 - 15 oC.BarvaČervenéZbytkový cukrSuchéOdrůdaCabernet MoraviaRočník2020PřívlastekPozdní sběrObjem láhve0, ...
Cabernet Sauvignon má bohatý buket lesního ovoce a černorybízového džemu, který je v chuti doplněn o jahody, perníkové koření a příjemnou vanilkovou plnost získanou delším zráním v sudech. Vhodné podávat k sýrům s modrou plísní, k tvrdým ovčím a kozím sýrům anebo k jehněčímu masu. Velmi vhodné pro delší uchovávání. Teplota podávání 14 -16 oC.BarvaČervenéZbytkový cukrSuchéOdrůdaCabernet Sauvigno...
Barva je granátová s pomerančovým okrajem. Černý rybíz a pražená káva tvoří buket tohoto vína. Chuť je hutná, krémově makově kávová. Vhodné podávat ke zvěřině, k jehněčímu, ke steakům, k tvrdým ovčím či kozím sýrům. Teplota podávání 14 – 16 oC.BarvaČervenéZbytkový cukrSuchéOdrůdaCabernet SauvignonRočník2022PřívlastekPozdní sběrObjem láhve0, 75 lVinařská oblastMoravaPodoblastVelkopavlovickáObec...