Přezrálé plody černé moruše tvoří buket tohoto vína. Z velmi hutné taninově tabákové chuti vystupují plody jeřabiny. Vhodné podávat ke zvěřinovému guláši anebo k tvrdým sýrům. Velmi vhodné pro delší uchovávání. Teplota podávání 14 -16 oC. BarvaČervenéZbytkový cukrSuchéOdrůdaAlibernetRočník2022PřívlastekPozdní sběrObjem láhve0, 75 lVinařská oblastMoravaPodoblastVelkopavlovickáObecZaječíTraťKalvárie...
Barva je granátová s pomerančovým okrajem. Černý rybíz a pražená káva tvoří buket tohoto vína. Chuť je hutná, krémově makově kávová. Vhodné podávat ke zvěřině, k jehněčímu, ke steakům, k tvrdým ovčím či kozím sýrům. Teplota podávání 14 – 16 oC.BarvaČervenéZbytkový cukrSuchéOdrůdaCabernet SauvignonRočník2022PřívlastekPozdní sběrObjem láhve0, 75 lVinařská oblastMoravaPodoblastVelkopavlovickáObec...
Chardonnay má velice krásnou mineralitu ve vůni, jenž přechází od tónu propolisu až do jemné vanilky. V chuti se projevují oříšky, máslo a vanilkové dřevo. Víno se hodí k pokrmům s bílým masem, ke smetanovým omáčkám či k plodům moře. Teplota podávání 9 - 11 oCOcenění:Zlatá medaile, Galerie Rulandských vín 2022Zlatá medaile, Prague Wine Trophy 2022BarvaBíléZbytkový cukrSuchéOdrůdaChardonnayRoč...
Frankovka má buket černých třešní, čerstvých ostružin a dozrávající arónie, kterou doplňují v chuti višeň, povidla a skořice. Vhodné podávat k tmavým masům, ke steakům, k různým druhům sýrů a uzenin. Velmi vhodné pro delší uchovávání. Teplota podávání 14 -16 oC.Ocenění:Zlatá medaile, Prague Wine Trophy 2022BarvaČervenéZbytkový cukrSuchéOdrůdaFrankovkaRočník2021PřívlastekVýběr z hroznůObjem l...
Frankovka má barvu tmavě granátovou. Příjemná ovocná vůně černých třešní a ostružin přechází do hřebíčku a skořice. Chuť koresponduje s vůní. Vhodné ke steakům, k tmavým masům, k různým druhům sýrů a uzenin. Velmi vhodné pro delší uchovávání. Teplota podávání 14 -16 oC.Ocenění:Zlatá medaile, Prague Wine Trophy 2022BarvaČervenéZbytkový cukrPolosuchéOdrůdaFrankovkaRočník2020PřívlastekPozdní sběrO...
Víno má velmi intenzivní buket s tóny květů černého bezu, vanilky a mandarinky. Chuť je extraktivní směsí manga, mandarinky a medu. Velmi vhodné k dezertům a sladkým úpravám jídel. Teplota podávání 9 - 11 oC.Ocenění:Bronzová medaile, Great American Wine Competition 2023Prague Premium Gold, Prague Wine Trophy 2023Stříbrná medaile, Concours Mondial de Bruxelles 2023Stříbrná medaile, Grand Prix...
Ve vůni jsou velmi výrazné tóny vanilky, medu a kandovaného exotického ovoce. Chuť je plná, extraktivní se sladkým kouřovým nádechem. Vhodné ke králičí pečeni s fermentovaným špekem a cizrnovou kaší. Teplota podávání 10 - 12 oC.Ocenění:Zlatá medaile, podoblast Velkopavlovická - nominační soutěž pro Salon vín 2024 BarvaBíléZbytkový cukrPolosuchéOdrůdaRulandské šedéRočník2022Přívlastek Pozdní sbě...
Vůně je bohatá na hrozinky, plné medové plástve a sušené bylinky. Chuť koresponduje s vůní, a je doplněna v závěru o jemné tóny pomeranče a medu. Velmi vhodné pro delší uchovávání. Teplota podávání 10 - 12 oC.BarvaBíléZbytkový cukrPolosladkéOdrůdaRulandské šedéRočník2022PřívlastekPozdní sběrObjem láhve0, 75 lVinařská oblastMoravaPodoblastVelkopavlovickáObecZaječíTraťNová horaAlkohol11, 0%Bezcuke...